Een geweldig zeeaquarium begint bij Colombo!


Colombo Sea Pro Reef Salt
Colombo Sea onderhoudsproducten

Cliënt

Colombo maakt professionele producten voor het onderhoud van aquarium en vijver. De producten zijn het resultaat van ruim 30 jaar ervaring en van continue gedegen onderzoek en productontwikkeling. In het Colombo research center gaat men niet over één nacht ijs. Elk product wordt grondig en intensief getest voordat het op de markt wordt gebracht, de garantie voor een optimaal resultaat.
Colombo producten hebben slechts één doel: een succesvol zeeaquarium, met prachtige koralen en gezonde vissen. Bij de productontwikkeling is gekeken naar praktisch gebruiksgemak en kiest men voor de best mogelijke kwaliteit. Wij zijn overtuigd, het resultaat laat zich zien!

Opdracht

Ontwikkel het verpakkingsontwerp en communicatieconcept voor het gehele assortiment, welke de marketing communicatiedoelstellingen ondersteunt.
Als nieuw merk in het zeeaquaria segment moet Colombo nadrukkelijk een plek veroveren bij retailer en consument. De focus qua middelen ligt bij de verpakking in combinatie met een goed uitgedacht stappenplan. Colombo zeeaquaria producten worden gepositioneerd in het value for money segment voor de Europese markt. De doelgroep is ervaren aquarianen met gemiddeld inkomen.

Middelen

Logo

Verpakkingsontwerp productlijn

Labels

Folie

Vouwkarton

3D afbeeldingen t.b.v. voorverkoop

Brochure

Point of Sale


Wilt u ook een sterk merk?

//]]>